Koken voor een muzikale actie

Ine v. Genechten-Mollen

Nog te gaan

Qr
van totaal € 450 (94%)

Ik ben Ine en werk al een aantal jaren als vrijwilliger in verzorgingshuis Joriszorg (locatie Groenendaal) in Vessem.

Elke dinsdag kook ik in huiskamer ’t Huukske. Het koken heb ik geleerd van mijn moeder.  Vroeger mocht ik haar  helpen, nu helpt ze mij.

Samen met haar medebewoners  verzorgen we de maaltijd. We schillen  de aardappelen,  wassen en snijden de groenten. Het is gezellig en dankbaar werk.  

De mensen genieten van de geuren en zitten daarna met smaak te eten.

Naast het koken heb ik nog een andere passie, namelijk het maken van muziek.

Zo speel ik hoorn bij Harmonie Asterius in Oisterwijk. Komend jaar doen we mee aan een concertwedstrijd. Dit brengt de nodige kosten met zich mee.

Daar er overal gekort wordt op subsidies, probeert de vereniging ook zelf geld te genereren. Zo hebben ze o.a. aan hun leden gevraagd om een “crowdfundingsplan” te bedenken.

Nu heb ik bedacht om tijdens de kerstviering in het verzorgingstehuis vrijwillig een maaltijd te verzorgen voor de bewoners. Het zou extra mooi zijn als deze actie een bedrag oplevert om de harmonie financieel te helpen bij de concertwedstrijd.

Ik zou het fijn vinden als jullie mijn actie willen ondersteunen door een vrijwillige bijdrage over te maken!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 14-01-2020 | 19:03
€ 5 23-12-2019 | 22:38 Zo ontroerend beschreven dat “zij jouw nu helpt met koken “ zo positief 👏
€ 10 23-12-2019 | 17:58
€ 20 20-12-2019 | 19:35
€ 10 20-12-2019 | 19:31