Rennen voor muziek

Sander Mathijssen

( Lid van team: Sportieve saxen )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 100 (0%)

Rennen voor muziek

Het culturele landschap in Nederland heeft het al jaren zwaar. En dat terwijl Harmonie Asterius het geld hard nodig heeft om muziek en cultuur in de gemeente Oisterwijk bruisend te houden. Zeker met een concertwedstrijd in 2020 en een jubileumjaar (175 jaar) in 2021!

We willen met onze actie graag geld inzamelen voor de concertwedstrijd volgend jaar november waar Harmonie Asterius aan deel zal nemen.

Deelnemen aan een concertwedstrijd draagt niet alleen bij aan de muzikale ontwikkeling van het orkest, maar is ook een stimulans voor de vereniging en het verenigingsleven. Het draagt bij aan de culturele diversiteit in Oisterwijk.

Zomaar een bijdrage vragen doen we niet. We hebben naast het zijn van muzikant en saxofonist nog een andere hobby, namelijk hardlopen. Volgend jaar zullen wij niet één, maar twee hardloopwedstrijden gaan lopen voor onze vereniging.
- 26 april: Antwerp 10 Miles
- 12 september: Antwerp Night Marathon (halve marathon)

We houden jullie op de hoogte van onze trainingen en zullen ons uiterste best gaan doen!

Natuurlijk zien we jullie graag op één van deze data om ons aan te moedigen langs het parcours. Die aanmoediging kan ook met een bijdrage aan deze actie voor Harmonie Asterius. Iedere euro telt mee en motiveert ons nog meer om optimaal te gaan presteren, zowel sportief als muzikaal!

Bij voorbaat dank!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.