Bezorg jij een arm gezin een leuke Kerst? Doneer nu!

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Normal 729dbc72a5f514c41880722c974579a0f59d95ab
van totaal € 1.500 (94%)

De Vincentius Vereniging Tilburg zet zich in voor armoedebestrijding in Tilburg en omgeving. Naast materiële en financiële steun aan mensen met financiële problemen, worden diverse projecten ondersteund. Zo ook de kerstpakketten voor de armste onder ons. Het is een ware traditie geworden, de kerstpakketten van de Vincentius Vereniging! De kerstpakketten worden uitgedeeld aan ruim 400 gezinnen die in de donkere dagen voor kerst wel een extraatje kunnen gebruiken.

Bezorg jij een arm gezin een leuke Kerst? Doneer nu ! Of start een ludieke actie om geld op te halen !

Sponsortips

Sponsors vinden die jouwactie ondersteunen? Iedereen kan het!


Wil jij ook een zo hoog mogelijk bedrag ophalen voor ‘Bezorg jij een arm gezin een leuke Kerst’? Om je daarbij te helpen, hebben we een paar tips. Voordat je begint, zorg je natuurlijk dat je eigen pagina is ingevuld met een foto, je motivatie waarom je
meedoet en hoeveel geld je hoopt op te halen.
=

 1. Sponsor jezelf
  Begin bij je inschrijving met een donatie aan jezelf. Het inspireert jouw sponsors om dit goede voorbeeld te volgen.

 2. Social Media
  Gebruik Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp of welk kanaal je maar wilt om te melden dat je meeloopt. Betrek ze bij je trainingen, vertel hoe je sponsoring verloopt en vraag om een bijdrage. Verwijs altijd naar je persoonlijke pagina.

 3. Zet je netwerk in
  De allerbelangrijkste reden dat mensen je sponsoren met een gift, is simpelweg omdat je het ze persoonlijk vraagt. Wees niet bang om te vragen, je vraagt het niet voor jezelf maar voor je actie.
  Aan wie kun je een sponsorbedrag vragen? Denk aan familie, vrienden, buren, collega’s, studiegenoten, sportclub, kennissen, werkgever, etc.

 4. Stel een sponsorlijst op
  Maak een lijst met daarop mensen en bedrijven die je een sponsorbijdrage gaat vragen. Bedenk met welk verhaal je die persoon benadert: het feit dat jij iets gaat doen voor het goede doel zal ze aanspreken! Hoe persoonlijker je vraag, hoe beter.

 5. Benader ondernemers bij jou in de buurt
  De bakker of supermarkt op de hoek of je buurtkroeg: allemaal ondernemers die te interesseren zijn voor jouw enorme prestatie. Zorg voor een goed verhaal en benader ze persoonlijk. Bedenk ook een tegenprestatie: bijvoorbeeld hun logo op je shirt.

 6. Betrek je sponsors 
  Blijf in contact met je sponsors. Laat regelmatig iets van je horen, bijvoorbeeld of je op schema ligt met je training en hoeveel geld je al bij elkaar gehaald hebt. En bedank ze allemaal persoonlijk na afloop. 

 7. Samen sterk
  Doe je mee in een team? Organiseer dan sponsoracties met je teamleden en laat zien dat jullie als team voor hetzelfde doel gaan! Dat is niet alleen effectief maar ook leuk. 

 8. Benader lokale media
  Heb je ook gedacht aan de regionale of lokale krant? Of radio of televisiestation? Zij zijn altijd op zoek naar lokaal nieuws: benader ze met je bijzondere verhaal of inzamelactie. Een interview is al snel gemaakt en kan je enorm helpen bij het werven van sponsors.

 9. Verdubbel je bedrag
  Vraag mensen in jouw netwerk om je opgehaalde bedrag aan het einde van de rit te verdubbelen! Loop je samen in een team met bijvoorbeeld collega’s? Vraag je baas om jullie sponsorbedrag te verdubbelen. 

 

 

Bekijk alle
€ 5 08-12-2018 | 10:19 Aan: Warme Kerst voor iedereen
€ 50 03-12-2018 | 09:28 Aan: Warme Kerst voor iedereen
€ 50 29-11-2018 | 21:49 Aan: Warme Kerst voor iedereen
€ 15 14-11-2018 | 21:26 Aan: Warme kerst voor iedereen
€ 100 14-11-2018 | 18:19 Aan: Een warme kerstboom iedereen